Välkomna till bryggeriet!

Välkommen att besöka oss på Slottsmöllan under sommaren 2021!

Vi har provningar anpassade för såväl större som mindre sällskap.

Givetvis följer vi samtliga av Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer!

december

10dec18:00- 20:00Fredag 10/12 kl.18:00 - Ölprovning
11dec15:00- 17:00Lördag 11/12 kl.15:00 - Ölprovning

Sugen på att veta mer?

På Halmstad Brygghus håller vi öppna ölprovningar tillgängliga för allmänheten likväl som privata för slutna sällskap.

Våra lokaler är rymliga och väl anpassade för att ta emot besökare på våra ölprovningar. Det är viktigt för oss att samtliga av våra besökare ska kunna känna sig säkra och väl omhändertagna när de besöker oss. Vi sätter därför våra besökares upplevelse i första rum och ämnar att alla alltid ska få med sig en positiv upplevelse och ett gott minne härifrån.

Förutom att få provsmaka flera aktuella öl ur vårt breda sortiment kommer ni under besöket även att få ta del av ölets historia likväl som Halmstad Brygghus egen historia, samt även göra en kortare visning av bryggeriet. All servering sker direkt vid borden i provningslokalen.

_______________

Självklart håller vi oss ständigt uppdaterade kring gällande råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande SARS-CoV-2 och Covid-19.

Värt att veta för besökare är att detta exempelvis innebär att vi har utökat avstånden mellan besökarna även inom sällskap; individuell uppdukning för varje enskilt sällskap samt tillsett att handsprit alltid finns tillgänglig för samtliga.

_______________

Pris: 299:- (ink. moms ) *

Biljettpris ligger för närvarande på 299 sek/ per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilket ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill sju (7) dagar före bokad provning**.

Utifall ni har presentkort till våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center med dessa.

*Administrationsavgift om 25 sek tillkommer för samtliga biljetter sålda genom Halmstad Tourist Center eller ticketmaster.

** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.
_______________

Gruppbokningar
För bokningar gällande privata provningar och större grupper ombeds ni att fylla i formuläret placerat till höger på vår hemsida. Ni kommer att bli kontaktade av oss när vi mottagit detta. Vi vill även göra er uppmärksamma på att minsta antal besökare vi debiterar för vid privata provningar är 15 personer, men självklart är det möjligt att vara både fler och färre. Maximalt antal besökare vi har möjlighet att ta emot på plats på Halmstad Brygghus är 24 personer, men vid intresse går det även att lösa provningar för större sällskap i närområdet.
_______________

Sällskap färre än 15 personer
För privatpersoner och mindre sällskap hänvisar vi generellt sett till våra s.k. öppna ölprovningar, men är givetvis även öppna för separata bokningar även övrig tid och andra datum i mån av möjlighet.
Bokning och biljetter till dessa administreras  av Ticketmaster eller Halmstad Tourist Center.

Har du presentkort så löses detta in till biljett via Halmstad Tourist Center.

Så, är ni nyfikna på Halmstad Brygghus öl? Boka upp er på ett datum som passar!
Eller varför inte ge bort ett presentkort som födelsedagspresent?
Håll er uppdaterade runt våra provningar via vår kalender.

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!

_______________

Vägbeskrivning till bryggeriet (vid ölprovning):
I rondellen vid Slottsmöllan där ägarna Slottsmöllevägen och Sperlingsholmsvägen möts är infarterna till området färgkodade.

Ta den GULA infarten.

Den leder er förbi Friskis & Svettis ner längs med Nissan.
Följ Nissan uppströms så att ni kommer upp mot Slottsmöllebron.
Med utsikt över bron ligger Halmstad Brygghus bryggeri på vänster sida.

Gruppbokning

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.